21 Martie. Ziua internaţională a pădurilor. Cum este văzut evenimentul în social media. Pădurile din toată lumea, adunate în hashtag-ul pe Instagram #Forest

  • Ziua Internaţională a Pădurii este sărbătorită zilnic prin fotografii, dar astăzi, 21 martie, în mod special
  • Dragoş Dumitrean merge să fotografieze pădurile din România în timpul liber
  • Madeira oferă una dintre cele mai instagramabile păduri din lume
  • În România hashtagul romanian forest adună fotografii cu pădurile noastre din toate colţurile ţării, în toate cele patru anotimpuri.
1205 afișări
Imaginea articolului 21 Martie. Ziua internaţională a pădurilor. Cum este văzut evenimentul în social media. Pădurile din toată lumea, adunate în hashtag-ul pe Instagram #Forest

Sursa foto: Mediafaxfoto

Reţelele de socializare sunt cele care dau startul zilei Internaţionale a Pădurilor .

Pădurile din toată lumea au fost adunate într-un singur hashtag pe instagram. #Forest are peste 45 de milioane de utilizări.  

Deşi Ziua Internaţională a Pădurilor se sărbătoreşte o singură dată în an, cei prezenţi în social media se preocupă în fiecare zi de frumuseţea pe care o oferă pădurile.

Dragoş Dumitrean este unul din oamenii care promovează pădurile prin fotografie. Dragoş este inginer proiectant şi este pasionat de fotografie. Locuieşte în Braşov, iar atunci când are puţin timp liber, merge să pozeze pădurile şi munţii din împrejurimi.  

Dragoş Dumitrean: Unii chiar mi-au spus că le face plăcere să urmărească pagina şi să vadă aşa locuri frumoase, unii nici nu ştiau că există aşa locuri frumoase şi se poate ajunge în locurile respective.

În România hashtagul romanian forest adună fotografii cu pădurile noastre din toate colţurile ţării, în toate cele patru anotimpuri.

La aproximativ 4000 de kilometri depărtare de România se află o pădure unică în lume. Pădurea de lauri din Madeira este la 1150 de metri deasupra nivelului mării. Ceaţa şi copacii seculari îi ajută pe pasionaţii de fotografie să obţină cele mai reuşite poze.

Doar câteva văcuţe ce pasc liniştite în pădure pot intra în cadrele de basm. Pădurile de laur din Madeira sunt părţi ale unei lumi bătrâne, unice în lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici