Acţiunile Adobe Photoshop cresc după scandalul cu fotografia cu Kate Middleton

  • Nu există publicitate negativă.
  • Probabil că la asta se gândeşte Adobe, compania mamă a programului Photoshop, în urma scandalului legat de familia regală britanică şi de „fotografia haosului”, cum au numit unele media imaginea retuşată a lui Kate Middleton şi a copiilor cu ocazia Zilei Mamei.
3634 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Adobe Photoshop cresc după scandalul cu fotografia cu Kate Middleton

Acţiunile Adobe Photoshop cresc după scandalul cu fotografia cu Kate Middleton

Controversa, care se ramifică, constant, în meme-uri virale şi ştiri despre ce se întâmplă în interiorul Palatului Buckingham şi al familiei, acum cu regina Camilla petrecându-şi timpul liber la o proprietate de la ţară din Ciudad Real, a avut o consecinţă neaşteptată la Bursa din New York, potrivit 20minutos.es.

După cum explică portalul de ştiri TMZ, proprietarul celebrului software de editare a fotografiilor şi-a văzut cotaţia acţiunilor în creştere după cele întâmplate în weekend şi în ultimele zile.

Datele nu mint şi, de când acest dezastru instituţional a ieşit la iveală vineri, Adobe (ADBE pe Wall Street) a trecut de la 551,69 dolari pe acţiune vineri, la o scurtă creştere luni dimineaţă - mai exact, 552,45 dolari - pentru ca în final să se situeze la finalul zilei cu o creştere de aproape nouă puncte, 560,42 dolari pe acţiune.

Potrivit specialistului în afaceri şi pieţe Trung Phan, această creştere a capitalizării companiei, care valorează trei miliarde de dolari, se datorează în mod clar declaraţiei soţiei prinţului moştenitor William.

Kate a spus că a folosit Adobe pentru a modifica imaginea devenită virală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici