Video Aeroportul din Amsterdam aşa cum nu a mai fost vreodată. Cum descrie un olandez experienţa trăită

  • Un pasager olandez a rămas şocat când a ajuns zilele trecute pe aeroportul din Amsterdam
  • Din cauza crizei unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa este gol
  • Doar patru oameni au fost in avionul care l-a dus pe pasagerul olandez la Manchester, in Anglia
1247 afișări

Anul trecut aeroportul Schiphol din Amsterdam a avut peste 71 de milioane de pasageri. Înainte de criză, mii de oameni plecau zilnic de aici peste tot in lume. Acum însă, aeroportul arată apocaliptic, spune un pasager.

Azeem Mirza, pasager: “Când am ajuns la aeroport părea că este închis. Nu era nimeni acolo, nu vedeai nici măcar angajaţii aeroportului. Toate birourile de check in erau închise. M-am speriat, am crezut că zborul meu a fost anulat şi atunci am văzut o femeie care mi-a spus că dacă am deja biletul cumpărat pot să trec în zona de control. A fost cea mai ciudată şi înspaimântătoare situaţie pe care am trăit-o. “

Şocat, tânărul a filmat toată experenţa şi a postat filmuleţele pe reţelele de socializare. Nici în zona de control nu a găsit pe nimeni.

Azeem Mirza, pasager: Eu îmi facusem check-in-ul pe telefon şi am mers direct spre zona de control, dar nu era nimeni acolo, totul era închis. Când stăteam în faţa porţilor închise am auzit o voce care mi-a zis să aştept şi au deschis-o doar pentru mine. Călătoresc foarte des şi ajung de cel putin 40 de ori pe an pe aeroportul Schiphol din Amsterdam şi este unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, dar aşa ceva nu am mai văzut niciodată.

Când a ajuns în avion, bărbatul a avut parte de o altă supriză.

Azeem Mirza, pasager: Când am ajuns în avion erau doar angajaţii companiei şi doar patru pasageri. Noi, pasagerii ne-am salutat de la distanţă, dând din cap.  Unul era în spate, altul era pe la jumătatea avionului, unul era la clasa business, iar eu în faţă.

Ca să ajungă din Olanda in Anglia, tânărul a plătit 200 de euro pe bilet.

Azeem Mirza, pasager: Biletul a fost 200 de euro. Acesta a fost preţul acum. De săptămâna viitoare am auzit ca vor creşte mult mai  mult preţul lor. Vor face asta ori ca să îi facă pe oameni să nu mai călătorească deloc, ori este un mod prin care companiile aeriene pot să câştige în această perioadă.

De pe aeroportul din Amsterdam se poate zbura direct spre 332 de destinaţii din întreaga lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici