Al-Qaida condamnă decizia lui Donald Trump privind Ierusalimul şi cere intensificarea atacurilor

Organizaţia Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQPA) a condamnat, joi, decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul ca fiind capitala Israelului, cerându-le membrilor şi simpatizanţilor să se solidarizeze cu palestinienii şi să comită atacuri.

1182 afișări
Imaginea articolului Al-Qaida condamnă decizia lui Donald Trump privind Ierusalimul şi cere intensificarea atacurilor

Decizia preşedintelui SUA este şi un efect al demersurilor unor state arabe din zona Golfului Persic în sensul "normalizării" relaţiilor cu Israelul, consideră organizaţia teroristă Al-Qaida în Peninsula Arabia într-un comunicat difuzat de Institutul american SITE, sprecializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

"Este un mesaj clar adresat lumii musulmane referitor la cauza palestiniană. În contextul acestor evenimente grave, noi suntem solidari cu Palestina şi îi susţinem cu tot ce putem", subliniază organizaţia teroristă, îndemnând membrii şi simpatizanţii să comită atacuri şi subliniind că musulmanii au datoria să contribuie cu arme şi fonduri.

"Dacă nu treceţi la acţiuni, atunci, mâine, cele mai sfinte locuri ale musulmanilor (...) vor fi vândute şi nimeni nu le va mai apăra", insistă organizaţia teroristă sunnită.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici