Alertă de securitate falsă la aeroportul Los Angeles, cauzată de zgomote puternice

Poliţia a transmis că informaţiile privind presupusele focuri de armă nu s-au confirmat, fiind vorba doar de "zgomote puternice". Ancheta rămâne să stabilească originea acestor zgomote, notează BBC News online.

793 afișări
Imaginea articolului Alertă de securitate falsă la aeroportul Los Angeles, cauzată de zgomote puternice

Mai multe terminale ale aeroportului din Los Angeles, evacuate în urma unui incident de securitate

Operaţiunile normale pe aeroport au fost reluate, interdicţia de aterizare fiind ridicată după confirmarea faptului că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

Forţele de ordine au anunţat că anchetează un incident de securitate la aeroportul internaţional din Los Angeles, după ce a fost sesizată prezenţa unui posibil atacator înarmat în incinta aeroportului, relatează The Associated Press online.

Poliţia spune că cercetează toate terminalele, însă până la această oră nu există informaţii că ar fi fost trase focuri de armă sau ca cineva ar fi fost rănit.

Zeci de persoane au fost evacuate, iar poliţia a închis traficul rutier în zona terminalelor.

Mai multe zboruri au fost trimise spre alte aeroporturi, momentan, traficul aerian fiind suspendat.

Poliţia şi departamentul de pompieri din Los Angeles au anunţat trimiterea mai multor echipaje la aeroport pentru a interveni în caz de necesitate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici