Alerte de securitate în Belgia, după un apel telefonic care anunţa prezenţa unor bombe

Două false alerte cu bombă au fost declanşate joi în localitatea Charleroi, o suburbie a metropolei Bruxelles, relatează postul RTL.

1109 afișări
Imaginea articolului Alerte de securitate în Belgia, după un apel telefonic care anunţa prezenţa unor bombe

UPDATE Cele două alerte s-au dovedit a fi false. Echipele pirotehnice nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv.

Două alerte cu bombă, cel mai probabil false, au fost declanşate joi în localitatea Charleroi, o suburbie a metropolei Bruxelles, relatează postul RTBF.

Echipele pirotehnice efectuează verificări la Palatul Justiţiei şi la Gara centrală din Charleroi.

Sute de persoane au fost evacuate din cauza alertelor cu bombă, declanşate după primirea unui apel telefonic anonim.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici