Ambasadorul Rusiei, convocat la Ministerul britanic de Externe din cauza situaţiei din Siria

Ambasadorul Rusiei la Londra, Aleksandr Iakovenko, a fost convocat luni după-amiază la Ministerul britanic de Externe, pentru a oferi explicaţii despre situaţia din zona insurgentă Ghuta, situată la periferia oraşului Damasc, asediată de armata siriană cu susţinerea Moscovei.

705 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Rusiei, convocat la Ministerul britanic de Externe din cauza situaţiei din Siria

Ambasadorul Rusiei, convocat la Ministerul britanic de Externe din cauza situaţiei din Siria

"L-am invitat pe ambasadorul Rusiei să vină la Ministerul de Externe pentru a oferi clarificări despre planul ţării sale privind implementarea Rezoluţiei ONU 2.401. Am cerut Misiunii britanice la ONU să convoace o nouă reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema refuzului regimului Bashar al-Assad de a aplica imediat armistiţiul ONU", a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, potrivit unui comunicat emis de Guvernul de la Londra.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici