Angela Merkel a criticat protestatarii care i-au boicotat discursul la un eveniment electoral

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, i-a criticat sâmbătă pe protestatarii care au boicotat un eveniment electoral la care participa, comentând că unii oameni se exprimă doar prin huiduieli, dar avertizând că strigătele nu vor rezolva problemele ţării, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1186 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel a criticat protestatarii care i-au boicotat discursul la un eveniment electoral

Angela Merkel a criticat protestatarii care i-au boicotat discursul la un eveniment electoral

Angela Merkel s-a deplasat sâmbătă în orăşelul Quedlinburg, în estul Germaniei, pentru un eveniment organizat în campania premergătoare alegerilor parlamentare din 24 septembrie. Însă zeci de protestatari au boicotat discursul liderului Uniunii Creştin-Democrate (CDU), denunţând politicile în materie de imigraţie.

"Merkel, pleacă!", "Merkel, mincinoasă!", "Merkel, mergi la musulmani!", se putea citi pe pancartele unor protestatari.

"Sper că aveţi capacitatea de a înţelege ceea ce spun, deşi unii dintre voi aţi ţipat pe durata întregului discurs", a comentat Angela Merkel în faţa celor 1.500 de persoane prezente la eveniment.

"Unii cred că problemele Germaniei pot fi soluţionate prin strigăte; eu nu cred asta, nici cei mai mulţi dintre oamenii adunaţi aici nu cred asta", a adăugat Angela Merkel, care încearcă să obţină al patrulea mandat de cancelar şi care, potrivit sondajelor de opinie, este favorită în scrutinul parlamentar.

"Unii oameni nu pot face altceva decât să strige şi să ţipe, dar nu avem de gând să îi lăsăm să ne distragă atenţia", a subliniat Angela Merkel.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici