Angela Merkel denunţă ameninţările făcute de SUA şi Coreea de Nord, pledând pentru soluţii nonmilitare

Germania se opune unei "soluţii militare" la criza dintre Statele Unite şi Coreea de Nord, anunţă cancelarul Angela Merkel, denunţând ameninţările făcute de preşedintele american, Donald Trump, şi de regimul de la Phenian.

1327 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel denunţă ameninţările făcute de SUA şi Coreea de Nord, pledând pentru soluţii nonmilitare

Angela Merkel denunţă ameninţările făcute de SUA şi Coreea de Nord, pledând pentru soluţii nonmilitare

"Nu văd o soluţie militară la acest conflict", a declarat Angela Merkel în cursul unei conferinţe de presă organizate la Berlin.

"Germania va participa intens la opţiuni de soluţionare nonmilitare; consider că escaladarea schimburilor de replici este un răspuns inadecvat", a spus Angela Merkel.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, au proferat o serie de ameninţări, riscând să ajungă la conflict militar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici