Angela Merkel pledează pentru deschidere în relaţiile comerciale ale UE

Uniunea Europeană are nevoie de politici ce sunt bazate pe comerţul liber, iar Blocul comunitar trebuie să caute să realizeze acorduri cu alte state pentru a se asigura că nu se izolează, a declarat cancelarul Angela Merkel în faţa Parlamentului german, informează Reuters.

577 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel pledează pentru deschidere în relaţiile comerciale ale UE

Angela Merkel pledează pentru deschidere în relaţiile comerciale ale UE (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Cancelarul german a făcut aceste declaraţii înaintea summitului Uniunii Europene, la care vor participa liderii europeni.

”Chiar dacă observăm o creştere a abordării naţionaliste şi protecţioniste în unele părţi ale lumii, Europa nu trebuie să se izoleze şi să se retragă”, a spus Angela Merkel.

”Europa trebuie să-şi menţină deschiderea către lume, în mod special către politica comercială”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici