Angela Merkel se va întâlni săptămâna viitoare cu Vladimir Putin

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, se va deplasa marţi în staţiunea rusă Soci, situată pe litoralul Mării Negre, pentru a se întâlni cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Guvernul german, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

1588 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel se va întâlni săptămâna viitoare cu Vladimir Putin

Angela Merkel se va întâlni săptămâna viitoare cu Vladimir Putin

Cei doi lideri vor discuta despre pregătirea viitorului summit G20, programat în iulie, şi despre conflictul dintre Siria şi Ucraina, a declarat Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Berlin.

"Vizita are rolul pregătirii summitului G20 din Hamburg. Vor fi discutate şi alte mize ale politicii internaţionale, precum conflictul din Ucraina şi războiul din Siria", a adăugat Seibert.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici