Anna Chapman, "admiratoarea secretă" a lui Edward Snowden

Celebra spioană Anna Chapman, expulzată din Statele Unite în 2010, l-a cerut în căsătorie pe fostul consultant american Edward Snowden, într-un mesaj postat pe Twitter, se arată într-un articol publicat pe blogul Wall Street Journal.

997 afișări
Imaginea articolului Anna Chapman, "admiratoarea secretă" a lui Edward Snowden

Anna Chapman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Snowden, te căsătoreşti cu mine?!" a scris pe contul său de Twitter rusoaica în vârstă de 31 de ani. Ulterior, Chapman a întrebat, "NSA, vei avea grijă de copiii noştri?".

Întrebată pe e-mail de jurnaliştii WSJ dacă a vorbit serios, Chapman a declarat: "sunteţi liberi să vă folosiţi imaginaţia".

Chapman a fost expulzată din Statele Unite împreună cu alţi nouă spioni ruşi, în 2010. De atunci, ea a devenit o persoană cunoscută dar fără mare importanţă în Rusia, fiind model, apoi purtător de cuvânt. Recent, ea a găzduit un show de televiziune rusesc numit "Secretele din lume".

De celalaltă parte a spectrului politic, activista din opoziţie Maria Baranova i-a făcut lui Snowden o ofertă similară câteva ore mai târziu.

"Eu, de asemenea, aş vrea să-i propun lui Snowden inima şi în special paşaportul meu! Edward! Căsătoreşte-te cu mine!" a scris Baranova pe Twitter. Mai târziu, ea a sugerat publicaţiei că nu a fost 100 la sută serioasă.

Edward Snowden, în vârstă de 30 de ani, se află blocat în zona internaţională a aeroportului Şeremetievo din Moscova, începând cu 23 iunie, când sosit din Hong Kong, la două zile după ce autorităţile americane l-au acuzat de spionaj.

În Statele Unite, el avea o logodnică şi un loc de muncă ce îi aducea un venit anual de 200.000 de dolari, la compania de consultanţă Booz Allen Hamilton.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici