Arabia Saudită poate creşte producţia de petrol cu un milion de barili pe zi

Arabia Saudită ar putea creşte producţia de ţiţei cu mai bine de un milion de barili pe zi imediat, a anunţat prinţul Mohammed bin Salman, referindu-se la acordul de plafonare a producţiei.

1721 afișări
Imaginea articolului Arabia Saudită poate creşte producţia de petrol cu un milion de barili pe zi

Arabia Saudită poate creşte producţia de petrol cu un milion de barili pe zi

"Dacă am vrea, am putea creşte producţia la 12,5 milioane de barili de la 11,5 milioane de barili imediat", a spus el. Arabia Saudită a produs 10,2 milioane de barili pe zi luna trecută, conform datelor Bloomberg.

Dacă regatul alege să îşi crească investiţia în producţia petrolieră, capacitatea totală ar putea creşte la 20 de milioane de barili pe zi, a mai spus prinţul saudit.

"Nu sugerez că ar trebui să producem mai mult, dar putem face asta. Putem produce 20 de milioane de barili de petrol pe zi dacă am investi în capacitatea de producţie", a adăugat el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici