Argentinienii au ieşit în stradă, ca să-şi salveze afacerile lovite de pandemie

  • Proprietarii de restaurante din Buenos Aires au ieşit la protest.
  • La începutul protestului s-a cântat imnul naţional al Argentinei.
  • Odată cu extinderea programului, se doreşte să fie permis să iei masa în interior.
221 afișări
Imaginea articolului Argentinienii au ieşit în stradă, ca să-şi salveze afacerile lovite de pandemie

Argentinienii au ieşit în stradă, ca să-şi salveze afacerile lovite de pandemie

Proprietarii de restaurante din Buenos Aires au ieşit în stradă, ca să-şi salveze afacerile.

Restricţiile coronavirusului sunt încă în vigoare în Argentina, iar criza economică a lovit districtele alimentare. "Gastronomia moare" sau "10 familii depind de acest venit" sunt câteva dintre mesajele cu care s-au afişat angajaţii în piaţa Serrano din districtul alimentar Palermo. La începutul protestului au cântat imnul naţional.

ALEJANDRO LARUMBE, proprietar de restaurant:
”Astăzi nu putem plăti salarii, şi faptul că nu putem lucra în weekend este chiar mai rău. Restaurante au arătat că dacă respectă protocoalele, cazurile nu cresc”.

Proprietarii îşi doresc deschiderea localurilor şapte zile pe săptămână, programul să se extindă până la miezul nopţii şi să fie permis să iei masa în interior. Managerii sunt indignaţi de faptul că nu lucrează şi totuşi oamenii se adună la grătare în interiorul caselor.

GABRIELA LAZZERI, proprietar de cafenea:

”Nu este corect că nu lucrez şi oamenii se adună la grătar în interiorul unei case. Oamenii se infectează în interiorul caselor, nu în interiorul locurilor, mai ales dacă urmează protocoalele de sănătate”.




 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici