ATAC în Rusia: Un bărbat a înjunghiat opt persoane în Surgut. Atacatorul a fost ucis/ Stat Islamic revendică atentatul

Un bărbat a înjunghiat, sâmbătă, opt persoane în oraşul rusesc Surgut, iar atacatorul ar putea suferi de probleme psihice, an anunţat anchetatorii, relatează site-ul agenţiei Tass.

4559 afișări
Imaginea articolului ATAC în Rusia: Un bărbat a înjunghiat opt persoane în Surgut. Atacatorul a fost ucis/ Stat Islamic revendică atentatul

ATAC în Rusia: Un bărbat a înjunghiat opt persoane în Surgut. Atacatorul a fost ucis

UPDATE Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat, sâmbătă, atacul prin înjunghiere din oraşul rusesc Surgut, în urma căruia opt persoane au fost rănite, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Informaţia a fost oferită de către agenţia de propagandă a Stat Islamic, Amaq. În schimb, autorităţile ruse au precizat că, din informaţiile preliminare, ar fi vorba despre tentativă de omor pe fondul unor probleme psihice.

Potrivit raportului poliţiei, "un bărbat neidentificat a fugit înarmat cu un cuţit pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a înjunghiat trecători, rănind opt persoane".

Atacatorul a fost ucis de către forţele de securitate, iar răniţii au fost transportaţi la spital, unii fiind în stare gravă.

Circumstanţele acestui incident nu au fost stabilite cu exactitate, dar din informaţiile preliminare ar fi vorba despre tentativă de omor pe fondul unor probleme psihice.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici