Atac în staţiunea egipteană Hurghada: Doi turişti germani au fost ucişi

Doi turişti germani au fost ucişi în atacul comis vineri după-amiază în staţiunea egipteană Hurghada, situată pe litoralul Mării Roşii, anunţă generalul egiptean Mohamed El-Hamzawi, comandantul dispozitivului regional de securitate, potrivit presei germane şi austriece.

5884 afișări
Imaginea articolului Atac în staţiunea egipteană Hurghada: Doi turişti germani au fost ucişi

Atac în staţiunea egipteană Hurghada: Doi turişti germani au fost ucişi

Doi germani au fost ucişi, iar alţi patru turişti, dintre care doi cehi, au fost răniţi în atac. Naţionalităţile celorlalţi doi turişti răniţi nu se cunosc.

Ministerul german de Externe nu a confirmat încă informaţiile.

Iniţial, surse citate de cotidianul britanic The Telegraph anunţau moartea a doi turişti ucraineni.

Cel puţin doi morţi, numeroşi răniţi într-un atac comis în staţiunea egipteană Hurghada

Cel puţin doi turişti au fost ucişi, iar alţi patru au fost răniţi după ce au fost înjunghiaţi vineri în staţiunea egipteană Hurghada, situată pe litoralul Mării Roşii, de un individ care a fost reţinut, afirmă surse citate de presa locală şi internaţională.

Ministerul egiptean de Interne a transmis că atacul a avut loc vineri după-amiază în curtea unui hotel din staţiunea Hurghada. Un individ a atacat cu un cuţit, rănind numeroase persoane, înainte de a fi reţinut.

Motivul atacului nu se cunoaşte, dar probabil este un incident de tip terorist.

Potrivit cotidianului britanic The Telegraph, doi turişti ucraineni au fost ucişi, iar alţi cel puţin patru, ale căror naţionalităţi nu se cunosc, au fost răniţi.

Autorităţile egiptene au anunţat că sunt şase victime, fără a oferi detalii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici