Atac terorist asupra unei clinici. Forţele de securitate încercă să respingă atacul

  • Mai multe persoane înarmate au atacat un spital din Kabul capitala Afganistanului
  • În cadrul spitalului îşi desfăşura activitatea organizaţia umanitară Doctori Fără Frontiere
  • Cel puţin opt persoane şi-ai pierdut viaţa, informează autorităţile
3634 afișări
Imaginea articolului Atac terorist asupra unei clinici. Forţele de securitate încercă să respingă atacul

Sursă foto: Profimedia

Şapte persoane au fost rănite în atacul aspura Spitalului Dasht-e-Barchi, potrivit unui oficial din Ministerul de Interne din Afganistan.

Autorităţile vorbesc de cel puţin trei atacatori care au intrat în spital fiind deghizaţi în poliţişti şi deschis focul s-a semnat şi folosirea de grenade.

Forţele de securitate încercă să respingă atacul. 80 de persoane au fost evacuate.

Nu există date cu privire la identitatea atacatorilor. Talibanii au respins implicarea. 

În clinică există 100 de paturi sprijinite de Doctori Fără Frontiere, potrivit  purtătorului de cuvânt al Ministerului Sănătăţii. MSF nu răspuns cereri Reuters la un punct de vedere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici