AVION prăbuşit în Oceanul Pacific. Cum s-a reuşit să fie salvaţi toţi pasagerii

Toţi cei 47 de pasageri şi membri ai echipajului unui avion Boeing 737 al companiei Air Niugini au supravieţuit după ce aeronava s-a prăbuşit în Oceanul Pacific, în apropierea aeroportului de pe insula Weno din Statele Federate ale Microneziei, informează agenţia de ştiri Reuters.

55102 afișări
Imaginea articolului AVION prăbuşit în Oceanul Pacific. Cum s-a reuşit să fie salvaţi toţi pasagerii

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Oceanul Pacific/ Nu s-au înregistrat decese

"Avionul urma să aterizeze, însă înainte de aterizare era la 150 de yarzi (137 metri) şi s-a prăbuşit", a declarat Jimmy Emilio, directorul general al Aeroportului Chuuk de pe insula Weno.

"Nu ştim ce s-a întâmplat (...) oamenii au fost salvaţi cu bărcile - 36 de pasageri şi 11 membri ai echipajului au fost salvaţi, iar avionul se scufundă", a adăugat oficialul.

Pasagerii şi membrii echipajului au fost transportaţi la spital, însă nu s-au înregistrat răni serioase.

Incidentul aviatic s-a produs în jurul orei locale 9:30 (ora României, 02:30).

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici