Barack Obama a glumit la Hollywood pe tema performanţei sale slabe la dezbaterea prezidenţială

Preşedintele american Barack Obama a glumit pe tema dezbaterii sale electorale ratate în faţa adversarului său Mitt Romney, în cadrul unei serate organizate la Los Angeles pentru strângerea de fonduri, în prezenţa a numeroase vedete.

439 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a glumit la Hollywood pe tema performanţei sale slabe la dezbaterea prezidenţială

Barack Obama (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În cadrul acestei serate au fost prezenţi actorul George Clooney, cântăreţii şi muzicienii Stevie Wonder, Katy Perry, Jon Bon Jovi şi Jennifer Hudson, precum şi grupul Earth Wind and Fire, care a cântat în faţa preşedintelui.

Evocând "energia neobosită, noapte după noapte", a vedetelor muzicale care se aflau în faţa lui, preşedintele american a remarcat: "Eu nu pot să spun întotdeauna atât de multe", o aluzie clară la participarea sa ternă la dezbaterea electorală din săptămâna precedentă de la Denver, în Colorado.

Gluma a stârnit aplauze de simpatie şi zâmbetele celor circa 6.000 de susţinători, înghesuiţi în Teatrul Nokia, la Los Angeles. Aceştia au plătit fiecare câte 250 de dolari pentru a asista la spetacol.

După eveniment, aproximativ 150 de persoane au participat la o cină, pentru care au plătit câte 25.000 de dolari fiecare.

Mitt Romney, care va încerca să îl îndepărteze pe Barack Obama de la preşedinţie la alegerile din 6 noiembrie, a fost considerat învingătorul clar al primei dezbateri prezidenţiale dintre cei doi candidaţi.

De atunci, susţinătorii lui Obama şi-au intensificat atacurile împotriva lui Romney.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici