Barack Obama afirmă că a fost "prea politicos" cu Mitt Romney în timpul dezbaterii

Preşedintele american Barack Obama a afirmat miercuri, într-un interviu pentru un post de radio american, că a fost "prea politicos" în timpul primei dezbateri televizate cu adversarul său republican Mitt Romney şi a promis să fie mai ofensiv la viitoarea întâlnire.

156 afișări
Imaginea articolului Barack Obama afirmă că a fost "prea politicos" cu Mitt Romney în timpul dezbaterii

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În timpul dezbaterii, cred că se poate spune fără a induce în eroare că am fost prea politicos", a declarat Obama în cadrul emisiunii moderatorului Tom Joyner. "Am înţeles", a adăugat preşedintele, al cărui avans în sondaje a scăzut după dezbaterea de la Denver (Colorado, vest), din 3 octombrie.

"Uneori, este greu de spus fără oprire - ceea ce spuneţi voi nu este adevărat -, se termină printr-o repetiţie. Vestea bună este că a fost doar prima" dezbatere, altele două fiind prevăzute pentru 16 şi 22 octombrie, a notat preşedintele.

"Cred că se poate spune că va fi un pic mai multă acţiune" la următoarea dezbatere, a mai explicat Obama.

"Avem încă patru săptămâni până la alegeri şi le vom câştiga", a promis preşedintele, voind să-şi asigure susţinătorii că a prevăzut tot timpul că alegerile vor fi strânse, chiar şi atunci când sondajele erau în favoarea sa.

De asemenea, Obama a afirmat că partenerul său de campanie, vicepreşedintele Joe Biden, va avea o prestaţie "formidabilă" în timpul dezbaterii în care se va confrunta, joi, cu coechipierului lui Romney, Paul Ryan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici