Barack Obama promite sa fie un ex-preşedinte jucător dacă succesorul său, Donald Trump, va încălca valorile americane

Barack Obama, preşedintele în funcţie al SUA, a declarat că nu doreşte să devină criticul constant al candidatului ales al americanilor, dar îşi rezervă dreptul de a vorbi deschis în cazul în care Donald Trump încalcă valorile americane, informează The Guardian.

1357 afișări
Imaginea articolului Barack Obama promite sa fie un ex-preşedinte jucător dacă succesorul său, Donald Trump, va încălca valorile americane

Obama nu doreşte să devină criticul succesorului său, Donald Trump, însă va denunţa încălcarea valorilor americane

Barack Obama a sugerat că o dată ce mandatul său prezidenţial va lua sfârşit, va permite succesorului său să-şi ocupe funcţia. Acesta l-a elogiat pe fostul preşedinte George W. Bush pentru felul în care a manevrat tranziţia prezidenţială în momentul în care el a preluat funcţia de preşedinte.

Obama a declarat că nu-şi doreşte să intervină în cadrul aplicării politicilor lui Trump, dar că există limite ale tăcerii sale, acesta fiind conştient că va fi înlocuit de un preşedinte cu viziuni antietice.

De-a lungul campaniei electorale, Barack Obama a denunţat tendinţele populiste ale candidatului republican, acesta declarând despre Donald Trump că este nepotrivit pentru funcţia de preşedinte şi are "idei pur şi simplu trăznite".

Propuneri ale lui Donald Trump precum zidul anti-imigraţie au stârnit critici din partea americanilor care speră ca Obama şi alţi democraţi să se opună implementării lor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici