Benjamin Netanyahu recunoaşte: Israelul a efectuat zeci de raiduri aeriene pe teritoriul Siriei

Israelul a efectuat zeci de raiduri aeriene secrete în Siria pentru a bloca transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, recunoaşte premierul israelian, Benjamin Netanyahu, citat de Fox News.

1826 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu recunoaşte: Israelul a efectuat zeci de raiduri aeriene pe teritoriul Siriei

Benjamin Netanyahu recunoaşte: Israelul a efectuat zeci de raiduri aeriene pe teritoriul Siriei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Israelul acţionează atunci când este necesar să acţioneze, inclusiv în zonele de frontieră, prin zeci de raiduri aeriene care au rolul de a opri accesul mişcării Hezbollah la armament", a declarat Netanyahu în cursul unei vizite efectuate marţi în zona Înălţimilor Golan.

Mişcarea şiită libaneză Hezbollah, susţinută de Iran, este unul din principalii inamici ai Israelului.

Mii de combatanţi Hezbollah se află pe teritoriul Siriei, unde oferă susţinere Administraţiei Bashar al-Assad.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici