Bilanţ tragic. Patruzeci şi şapte de morţi, în accidentul aviatic din Pakistan

Patruzeci şi şapte de persoane au murit după ce un avion de pasageri s-a prăbuşit miercuri în Pakistan, printre ei numărându-se şi o vedetă de muzică rock care a devenit ulterior evanghelist musulman, doi copii şi trei străini, relatează Reuters.

1201 afișări
Imaginea articolului Bilanţ tragic. Patruzeci şi şapte de morţi, în accidentul aviatic din Pakistan

Patruzeci şi şapte de morţi, în accidentul aviatic din Pakistan

Aeronava de tip ATR-42 implicată în accident a fost supusă unor proceduri regulate de întreţinere, obţinând inclusiv certificare A în luna octombrie, a declarat şeful companiei aeriene Muhammad Azam Saigol.

"Vreau să fie clar faptul că era un avion foarte sigur", a spus Saigol, excluzând o eraore tehnică sau umană.

Se pare că avionul a avut o defecţiune la unul dintre cele două motoare turbopropulsoare puţin înainte de accident, dar acest lucru trebuie confirmat de o anchetă.

Avionul s-a părbuşit la doar 50 de kilometri distanţă de destinaţia sa, aeroportul internaţional de la Islamabad.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici