Boris Johnson declară război obezităţii. Planul Premierului din Marea Britanie

  • Boris Johnson declară război obezităţii care creşte riscul de deces.
  • Persoanele ce suferă de obezitate sunt de două ori mai expuşi internării în urma infecţiei cu coronavirus în Marea Britanie.
  • Unul din trei adulţi din Marea Britanie este considerat a fi obez din punct de vedere clinic, relatează Daily Mail.
8893 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson declară război obezităţii. Planul Premierului din Marea Britanie

Boris Johnson declară război obezităţii. Planul Premierului din Marea Britanie

Premierul Boris Johnson doreşte să pună în aplicare un plan pentru a scădea procentele.

Boris Johnson se pregăteşte de un război cu obezitatea după ce chiar el a avut de suferit din cauza surplusului de greutate. Boris Johnson a fost internat la terapie intensivă în urma infectării cu noul coronavirus.

El doreşte să investescă mai mult în sport. Principal fiind ciclismul ca formă principală de deplasare la muncă.

Săptămâna trecută un studiu important al Universităţii din Oxford a descoperit că persoanele ce suferă de obezitate au un risc de două ori mai mare să ajungă la spital în urma infectării cu coronavirus. Iar persoanele ce suferă de obezitate morbidă au un risc de trei ori mai mare de deces.

Din 22,332 de persoane decedate din cauza noului coronavirus, 5873 sufereau de diabet.

Marea Britanie a anunţat recent un pachet de două miliarde de lire sterline care are ca scop încurajarea ciclismului şi a mersului pe jos. Boris Johnson doreşte să suplimenteze suma şi să grăbească implementare sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici