Boris Johnson, dezvăluiri de la terapie intensivă. „Medicii se pregăteau să îmi anunţe moartea”

  • Boris Johnson a vorbit despre experienţa sa ca pacient bolnav de COVID-19
  • Premierul Marii Britanii a dezvăluit că medicii erau pe cale să-i anunţe moartea
  • Boris Johnson: „Am primit litri şi litri de oxigen” pentru a rămâne în viaţă
4283 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson, dezvăluiri de la terapie intensivă. „Medicii se pregăteau să îmi anunţe moartea”

Sursa FOTO: Profimedia

„Nu eram într-o formă strălucită” a recunoscut premierul britanic pentru The Sun. „Medicii nu îmi dădeau şanse. Pregătiseră tot felul de strategii, în cazul în care lucrurile ar fi mers prost.”

„Mi-au pus pe faţă o mască şi am primit litri şi litri de oxigen” a mai spus Boris Johnson.

Realitatea l-a izbit într-un mod şi mai brutal când s-a văzut conectat la aparate, în secţia de terapie intensivă. A povestit că, văzând indicatorii care semnalau ce era mai rău, a realizat că nu există niciun remediu pentru COVID-19.

„E greu de crezut că, în doar câteva zile, starea mea de sănătate s-a deteriorat într-o asemenea măsură. Sentimentul de frustrare era foarte viu. Nu puteam înţelege de ce nu mă vindec.”

Între timp, starea fizică şi emoţională a premierului Marii Britanii s-a îmbunătăţit simţitor, cu atât mai mult cu cât miercuri i s-a născut un fiu. Bebeluşul a primit numele de Nicholas în onoarea a doi medici care l-au tratat pe Johnson în timp ce se afla în spital, bolnav de coronavirus.

Boris Johnson a revenit luni la muncă, după ce a devenit primul lider mondial care s-a îmbolnăvit de coronavirus în martie. A petrecut trei nopţi la terapie intensivă la începutul lunii aprilie, înainte ca starea sa să se amelioreze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici