CARNAGIUL DIN KANDAHAR: Identitatea soldatului american acuzat că a ucis 16 civili afgani a fost dezvăluită - VIDEO

Identitatea subofiţerului american acuzat că a ucis 16 civili afgani a fost dezvăluită vineri de către responsabilii americani, care au declarat că este vorba de Robert Bales, în vârstă de 38 de ani.

1138 afișări
Imaginea articolului CARNAGIUL DIN KANDAHAR: Identitatea soldatului american acuzat că a ucis 16 civili afgani a fost dezvăluită - VIDEO

CARNAGIUL DIN KANDAHAR: Identitatea soldatului american acuzat că a ucis 16 civili afgani a fost dezvăluită

Mai multe pagini de Internet ce conţineau fotografii sau articole cu privire la Robert Bales, dintre care unele aparţineau Departamentului Apărării, au fost şterse vineri după dezvăluirea identităţii acestuia.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Vineri, acesta a fost transferat la o închisoare militară situată în cadrul bazei Fort Leavenworth, în Kansas (centrul Statelor Unite), o decizie care a stârnit furia preşedintelui afgan Hamid Karzai.

Atacul de duminică, în care Robert Bales, un sergent căsătorit şi tată a doi copii este autorul suspectat, a stârnit reacţii violente din partea Afganistanului şi a tensionat din nou relaţiile între Kabul şi Washington, la doar câteva zile de la incinerarea unor exemplare din Coran într-o bază militară americană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici