Cel mai mare McDonald's din lume. Unde şi când se va deschide - FOTO

Cel mai mare restaurant McDonald's din lume va fi deschis în acest an, va avea peste 2.000 de angajaţi şi locuri pe scaune pentru 1.500 de clienţi.

7049 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare McDonald's din lume. Unde şi când se va deschide - FOTO

Cel mai mare McDonald's din lume. Unde şi când se va deschide (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Restaurantul va fi deschis timp de şase săptămâni, pe perioada Jocurilor Olimpice de la Londra, şi va avea peste 2.000 de angajaţi scrie dailymail.co.uk.

Pe parcursul Jocurilor Olimpice se estimează că restaurantul va fi vizitat de trei milioane de oameni şi va vinde peste 50.000 de Big Mac şi 180.000 de porţii de cartofi prăjiţi.

Locaţia cu o suprafaţă de peste 3.000 de metri pătraţi este construită din materiale reciclabile şi va avea două etaje.

Pentru joburile oferite de McDonald's în trei locaţii pe perioada Jocurilor Olimpice au aplicat 12.000 de oameni, care au fost supuşi unor teste de politeţe, de manevrare a burgerilor şi de prăjire a cartofilor.

McDonald's a început colaborarea cu Jocurile Olimpice în 1968, iar în 1976 a devenit sponsor oficial al concursului. Ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice va fi a noua la care McDonald's este restaurantul oficial  şi singurul brand de alimente care hrăneşte atleţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici