Cel puţin 12 răniţi, în urma prăbuşirii unui pod în Suedia. Mai mulţi muncitori, blocaţi sub dărâmături

Cel puţin 12 persoane au fost rănite după ce un pod aflat sub construcţie s-a prăbuşit în Suedia, blocând mai mulţi muncitori sub dărâmături, conform serviciilor de salvare, citate de Reuters.

1515 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 12 răniţi, în urma prăbuşirii unui pod în Suedia.  Mai mulţi muncitori, blocaţi sub dărâmături

Accidentul a avut loc în Ludvika, un oraş aflat la aproximativ trei ore de mers de capitala suedeză.

Dintre cele 12 victime ale incidentului, patru sunt grav rănite, potrivit autorităţilor regiunii Dalarna.

Poliţia şi servicile de urgenţă se află la faţa locului, dar operaţiunea de salvare este una dificilă din cauza dărâmăturilor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile locale presupun că nu mai există muncitori care să fi rămas blocaţi sub dărâmăturile podului ce era realizat de grupul de construcţii Skanska.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici