Cel puţin 33 de răniţi, în urma a două atacuri cu bombă în Filipine

Cel puţin 33 de persoane au fost rănite în două atacuri cu bombă care au avut loc miercuri seară în Filipine, neexistând informaţii dacă atentatele au legături între ele, au anunţat autorităţile locale, citate de Le Figaro.

356 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 33 de răniţi, în urma a două atacuri cu bombă în Filipine

Cel puţin 33 de răniţi, în urma a două atacuri cu bombă în Filipine (Imagine:Hepta/ Mediafax Arhiva Foto )

Două bombe au rănit mai întâi 27 de persoane care asistau la un meci de box în oraşul Hilongos de pe insula Leyte, situată în centrul arhipelagului. Un al treilea dispozitiv care nu a explodat a fost găsit în centrul oraşului, la 620 de kilometri sud de Manila.

O oră mai târziu, la sute de kilometri spre sud, o bombă a explodat pe o autostradă de pe insula Mindanao, iar cinci persoane au fost rănite, a declarat un responsabil al armatei filipineze. Acest atentat a fost comis în municipiul Aleosan, nu departe de locul în care a avut loc un atac asupra unei biserici unde credincioşii au ajuns sâmbătă pentru slujba de la miezul nopţii şi care s-a soldat cu 13 răniţi.

Poliţia filipineză a estimat că este prea devreme pentru a spune dacă cele două atacuri de miercuri au legături între ele.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici