Video Cel puţin 58 de răniţi după explozia motorului unei ambarcaţiuni, în Thailanda. VIDEO

Cel puţin 58 de persoane au fost rănite sâmbătă, în oraşuil thailandez Bangkok, după explozia motorului unei ambarcaţiuni, informează BBC News online.

1804 afișări

Majoritatea răniţilor au suferit arsuri superficiale, dar cel puţin două persoane sunt în stare gravă.

Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, explozia a avut loc la motorul şi la rezervorul unei bărci.

Ziarul Khao Sod a difuzat o înregistrare video care surprinde explozia, produsă la un ponton din zona Wat Thep Leela, în estul oraşului Bangkok.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici