Cel puţin şase persoane au fost ucise într-un atentat cu maşină-capcană la Damasc

Cel puţin şase persoane au murit în urma unui atentat cu maşină-capcană ce a avut loc luni, la un punct de control al armatei siriene din sudul Damascului, relateaza Reuters online, citând informaţii publicate de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

274 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase persoane au fost ucise într-un atentat cu maşină-capcană la Damasc

Cel puţin şase persoane au fost ucise într-un atentat cu maşină-capcană la Damasc (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Maşina-capcană a fost detonată în apropierea unui punct de control al forţelor guvernamentale din zona Sayeda Zeinab, aflată în sudul capitalei siriene, potrivit televiziunii Al Manar, afiliată grupului libanez Hezbollah.

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, cu sediul în Marea Britanie, atacul a produs cel puţin şase victime, însă este de aşteptat ca numărul victimelor să crească, întrucât mulţi dintre răniţi prezintă răni grave.

În urmă cu mai puţin de o lună, 70 de persoane au decedat ca urmare a unui atac sinucigaş comis în zonă de organizaţia teroristă Stat Islamic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici