Cel puţin un rănit după ce un individ a atacat cu un cuţit într-o gară din Londra / Autorul atacului comis într-o gară din Londra "voia să omoare musulmani"

Un individ a încercat să atace mai multe persoane cu un cuţit într-o gară din oraşul britanic Londra, rănind cel puţin o persoană, relatează presa britanică.

522 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un rănit după ce un individ a atacat cu un cuţit într-o gară din Londra / Autorul atacului comis într-o gară din Londra "voia să omoare musulmani"

Cel puţin un rănit după ce un individ a atacat cu un cuţit într-o gară din Londra

"Individul a venit în gară, avea un cuţit, iar toată lumea ţipa şi fugea. El striga: «Oricine este musulman va fi omorât»", a declarat un martor citat de cotidianul The Independent.

Sute de poliţişti au fost mobilizaţi în Gara Forest Hill, situată în partea de sud-est a Londrei, după atacul produs luni după ora 13.00 (15.00, ora României).

Un individ rămas neidentificat a încercat să atace mai multe persoane într-un tren care era staţionat în gară.

Cel puţin un pasager a fost rănit, iar incidentul a stârnit panică în Gara Forest Hill.

"Poliţia încearcă să localizeze un individ care aleargă lumea cu un cuţit", au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa britanică.

Poliţia britanică a Transporturilor a confirmat incidentul, precizând că a avut loc la ora 13.18 (15.18, ora României) şi că agresorul a fost reţinut : "A fost reţinut un individ care a rănit grav o persoană în Gara Forest Hill". Anchetatorii încearcă să afle motivaţia atacului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici