Centenarul primului război mondial. Recep Erdogan afirmă că s-ar putea întâlni duminică cu Donald Trump, la Paris

Recep Erdogan, preşedintele Turciei, a declarat recent că s-ar putea întâlni duminică cu omologul său american, Donald Trump, la Paris, unde cei doi lideri vor asista la festivităţile ce marchează aniversarea a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial, relatează cotidianul Jerusalem Post.

1957 afișări
Imaginea articolului Centenarul primului război mondial. Recep Erdogan afirmă că s-ar putea întâlni duminică cu Donald Trump, la Paris

Centenarul primului război mondial. Recep Erdogan afirmă că s-ar putea întâlni duminică cu Donald Trump, la Paris

"Când vom merge la Paris, vom încerca să profităm de oportunitate şi vom avea o întrevedere bilaterală", a declarat Erdogan, înainte de plecarea sa spre Paris.

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la finalul Primului Război Mondial, Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a invitat la Paris liderii ţărilor care au luptat în această conflagraţie. Printre invitaţi se numără şi Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, care cu această ocazie va avea un scurt dineu de lucru cu omologul său din Statele Unite.

Pe data de 11 noiembrie 1918 s-a semnat armistiţiul dintre Antanta şi Germania, în pădurea de la Compiègne, acordul punând capăt Primului Război Mondial.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici