Comisia Europeană oferă Greciei 180 de milioane de euro pentru asistenţă destinată refugiaţilor

Comisia Europeană a anunţat marţi că va furniza 180 de milioane de euro Greciei pentru proiecte de identificare a spaţiilor necesare găzduirii refugiaţilor, relatează publicaţia EUObserver.

512 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană oferă Greciei 180 de milioane de euro pentru asistenţă destinată refugiaţilor

Anunţul a fost făcut de comisarul UE pentru Asistenţă Umanitară, Christos Stylianides, care s-a întâlnit la Atena cu premierul Greciei, Alexis Tsipras.

Grecia va închiria 27.000 de locuinţe pentru găzduirea refugiaţilor extracomunitari.

În total, 45.000 de imigranţi ar urma să beneficieze de măsuri de asistenţă finanţate de Uniunea Europeană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici