Comisia pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor aprobă inculparea lui Donald Trump / Preşedintele consideră o „farsă” procedura demiterii

Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentanţilor a aprobat, vineri după-amiază, cele două articole de inculpare a preşedintelui Donald Trump în scopul demiterii, informează CNN.

2100 afișări
Imaginea articolului Comisia pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor aprobă inculparea lui Donald Trump / Preşedintele consideră o „farsă” procedura demiterii

Comisia pentru Afaceri Judiciare din Camera Reprezentanţilor aprobă inculparea lui Donald Trump / Echipa de campanie a preşedintelui: Procedura demiterii este „teatru politic”

Donald Trump este suspectat de abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului. Pentru a fi activate, cele două articole penale trebuie aprobate de plenul Camerei Reprezentanţilor.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Procesul în cadrul procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump ar putea începe în Senatul SUA în ianuarie, a declarat Mitch McConnell, liderul majorităţii republicane.

Donald Trump consideră o „farsă” procedura demiterii

Politicienii democraţi „trivializează” procedura demiterii, care a devenit o „farsă”, a declarat vineri după-amiază Donald Trump, preşedintele Statelor Unite.

„Democraţii trivializează procedura demiterii, este vorba de o farsă şi de o vânătoare de vrăjitoare”, a afirmat Donald Trump, citat de postul CNN.

Liderul de la Casa Albă a catalogat drept „perfectă” conversaţia sa cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„A fost o săptămână sălbatică”, a spus Donald Trump, referindu-se la avansarea procedurii Camerei Reprezentanţilor de inculpare a sa în scopul demiterii.

Procedura demiterii este „teatru politic”, consideră echipa de campanie electorală a lui Donald Trump

Procedura pentru demiterea preşedintelui Donald Trump este „teatru politic”, a declarat vineri după-amiază Brad Parscale, directorul echipei de campanie a actualului lider de la Casa Albă.

„Votul Comisiei Judiciare din Camera Reprezentanţilor este un nou act al teatrului politic al politicienilor democraţi", a afirmat Brad Parscale.

„Farsa procedurii de inculpare în vederea demiterii, lipsită de fundament, reprezintă o formă de partizanat politic scăpat de sub control, iar cetăţenii americani resping acest lucru", a declarat Brad Parscale.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici