Coreea de Nord promite "contramăsuri dure" şi acuză Statele Unite ale Americii că doresc să pornească un război

Regimul de la Phenian promite "contramăsuri dure" la presiunile şi eventualele sancţiuni suplimentare cerute de Statele Unite, adăugând că Washingtonul vrea să provoace un război, informează agenţia de ştiri Reuters.

2919 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord  promite "contramăsuri dure" şi acuză Statele Unite ale Americii că doresc să pornească un război

Coreea de Nord promite "contramăsuri dure" şi acuză Statele Unite ale Americii că doresc să pornească un război

Declaraţia oficialilor de la Phenian a venit după ce Statele Unite au anunţat că vor propune Consiliului de Securitate al ONU să introducă un embargo petrolier împotriva Coreei de Nord, în urma testului nuclear de duminică.

"Vom răspunde intrigilor barbare despre sancţiuni şi presiuni din partea Statelor Unite cu contramăsuri puternice", se afirmă într-un comunicat al delegaţiei nord-coreene de la un forum economic organizat în Orientul Îndepărtat rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici