Coroana Statuii Libertăţii se redeschide pentru public după mai bine de doi ani

Coroana Statuii Libertăţii din New York se redeschide pentru public la peste doi ani de când a fost închisă din cauza pandemiei.

305 afișări
Imaginea articolului Coroana Statuii Libertăţii se redeschide pentru public după mai bine de doi ani

Author - Rdikeman at English Wikipedia

Publicul poate intra din nou în porţiunea superioară a Statuii Libertăţii pentru prima dată de când şi-a închis porţile în martie 2020 din cauza pandemiei COVID-19, a declarat un purtător de cuvânt pentru CNN.

În timp ce porţiuni ale Statuii Libertăţii s-au redeschis treptat de-a lungul pandemiei, coroana a fost ţinută închisă mai mult de doi ani şi jumătate.

Serviciul Parcurilor Naţionale, care administrează monumentul din New York, a luat decizia pentru a sărbători cea de-a 136-a aniversare a statuii, a declarat Jerry Willis, un purtător de cuvânt al Statue of Liberty National Monument and Ellis Island.

„Oamenii au fost cu adevărat entuziasmaţi de această veste", a spus Willis.

El a mai spus că cererea publicului pentru accesul în partea superioară a existat întotdeauna, iar oficialii parcului sperau să permită accesul mai devreme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici