Cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter în sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter s-a produs, luni, în sudul Japoniei, informează postul nipon NHK, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

2036 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter în sudul Japoniei

Cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter în sudul Japoniei

Epicentrul a fost înregistrat pe insula Kyushu. Nu a fost emisă nicio alertă de tsunami, a mai informat NHK.

Două seisme precedente urmate de mai multe replici au lovit aceeaşi regiune săptămâna trecută, când 42 de persoane au murit, iar peste 1.000 au fost rănite. Cutremurele au provocat, de asemenea, importante pagube materiale.

Guvernul japonez a dat asigurări, luni, că va oferi susţinere companiilor afectate de aceste seisme.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici