CUTREMUR de 6,1 magnitudine în Pakistan, lângă frontiera cu Afganistanul/ Seismul a fost puternic resimţit şi în capitala Indiei, New Delhi

Cel puţin o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, miercuri, în urma unui cutremur cu magnitudine cu 6,1 grade pe scara Richter, care a afectat Pakistanul şi Afganistanul, inclusiv capitalele celor două state, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

254 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR de 6,1 magnitudine în Pakistan, lângă frontiera cu Afganistanul/ Seismul a fost puternic resimţit şi în capitala Indiei, New Delhi

CUTREMUR de 6,1 magnitudine în Pakistan, lângă frontiera cu Afganistanul: A fost puternic resimţit şi în capitalele Kabul şi Islamabad

Institutul american de Geofizică (USGS) a relatat că epicentrul seismului a fost în nord-estul Aganistanului, în apropierea frontierei cu Pakistan, la o adâncime de 191,2 kilometri.

O fată a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce câteva acoperişuri s-au prăbuşit în localitatea Lasbela, aflată în provincia pakistaneză Baluchistan, a declarat Izat Nazir Baluch, un oficial din guvern.

Cutremurul a fost puternic resimţit şi în capitalele Kabul şi Islamabad, cât şi în capitala Indiei, New Delhi şi regiunea Kashmir Autorităţile nu au informat imediat cu privire la numărul victimelor din Afganistan şi India.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici