Cutremurul de joi din Filipine a avariat o centrală electrică şi a produs alunecări de teren

Cutremurul de 6,5 grade pe scara Richter ce s-a produs joi în Filipine a avariat o centrală electrică, a produs alunecări de teren şi a rănit mai multe persoane, informează presa internaţională.

322 afișări
Imaginea articolului Cutremurul de joi din Filipine a avariat o centrală electrică şi a produs alunecări de teren

Cutremurul de joi din Filipine a avariat o centrală electrică şi a produs alunecări de teren (Imagine: Twitter CNN)

Mai multe zone afectate au rămas izolate, în urma cutremurului.

Electricitatea a fost întreruptă în zona central-estică a arhipelagului filipinez.

Conform Institutului American de Geofizică (USGS), cutremurul a avut o adâncime de 6,5 km, în timp ce seismologii filipinezi au transmis că adâncimea acestuia a fost de 2 km.

Până în prezent au fost raportate cel puţin două decese, iar patru persoane au fost date dispărute.

Cutremurul a fost resimţit ca fiind mai puternic în oraşul Leyte.

În urma prăbuşirii unei clădiri, cel puţin 20 de persoane au fost rănite, iar alte şase au rămas blocate, acestea fiind saltvate ulterior de echipele de intervenţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici