Delirul conducătorilor ruşi n-are limită: Nu negociezi cu teroriştii. Ei trebuie exterminaţi ca nişte câini turbaţi cu salivă otrăvitoare în gură

Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei, a comentat atacul căruia i-a căzut victimă militantul pro-rus Vladen Tatarski.

1239 afișări
Imaginea articolului Delirul conducătorilor ruşi n-are limită: Nu negociezi cu teroriştii. Ei trebuie exterminaţi ca nişte câini turbaţi cu salivă otrăvitoare în gură

Delirul conducătorilor ruşi n-are limită: Nu negociezi cu teroriştii. Ei trebuie exterminaţi ca nişte câini turbaţi cu salivă otrăvitoare în gură

„Nu negociezi cu teroriştii. Ei trebuie exterminaţi ca nişte câini turbaţi cu salivă otrăvitoare în gură, fără discursuri inutile şi patetice. Iertarea şi compasiunea nu se aplică lor”. Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a scris pe Twitter, comentând atacul de la Sankt Petersburg.

„Terorismul a revenit pe străzile noastre şi în oraşele noastre”, adaugă el, afirmând că cei pe care Occidentul îi consideră „oponenţi ai regimului autoritar, neînfricaţii cavaleri ai justiţiei care luptă împotriva corupţiei” îşi „execută acum concetăţenii”.

„Astăzi, proştii autori ai atacurilor teroriste se plâng în lacrimi susţinând că au fost folosiţi. Probabil că aşa este: opoziţia noastră non-sistemică este obişnuită să folosească proşti de unică folosinţă, ei trebuie să se considere norocoşi că au supravieţuit. Totuşi, acest lucru nu îi va salva de la doar pedeapsă”, continuă Medvedev, referindu-se la Daria Trepova, tânăra arestată pentru atac.

„Toate aceste mass-media dezgustătoare Acf şi MbhBH, Navalnîi, Volkov, Ponomarev şi alte clone ale lui Hodorkovski s-au transformat în terorişti şi criminali obişnuiţi. Ei se bucură de vederea sângelui cetăţenilor ruşi.

Nările le fulgeră de entuziasm, uitându-se la trupurile rănite şi mutilate. Ei au jurat credinţă întunericului şi terorii, împreună cu asasinii regimului nazist de la Kiev”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici