Deputaţi ucraineni apropiaţi de puterea de la Kiev părăsesc Ucraina

Numeroşi deputaţi care fac parte din partidele apropiate puterii de la Kiev au plecat din Ucraina folosind curse aeriene speciale, afirmă surse citate de postul local de televiziune din Liov ZIK TV, relatează BBC, în pagina electronică.

1270 afișări
Imaginea articolului Deputaţi ucraineni apropiaţi de puterea de la Kiev părăsesc Ucraina

Deputaţi ucraineni apropiaţi de puterea de la Kiev părăsesc Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angajaţi ai Aeroportului internaţional Juliani din Kiev au declarat că numărul curselor speciale a crescut în ultimele zile, iar "maşini luxoase" sosesc la terminalul VIP, majoritatea pasagerilor fiind femei.

Corespondentul BBC afirmă, de asemenea, într-o postare pe Twitter, că zeci de poliţişti au dezertat în oraşul Liov şi au sosit în Piaţa Independenţei din Kiev, împreună cu alţi 100 de manifestanţi, unii dintre aceştia purtând arme de vânătoare.

Agenţia ucraineană Unian relatează, la rândul său, că opt autobuze cu manifestanţi de la Liov au ajuns la Kiev.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici