Directorul trustului media american CBS a demisionat în urma acuzaţiilor de abuz sexual

Les Moonves, directorul trustului media american CBS a demisionat din funcţie după ce a fost acuzat de abuz sexual, întâi în luna iulie, apoi duminică, fiind acuzat de conduită nepotrivită de către alte şase femei, relatează BBC.

198 afișări
Imaginea articolului Directorul trustului media american CBS a demisionat în urma acuzaţiilor de abuz sexual

Directorul trustului media american CBS a demisionat în urma acuzaţiilor de abuz sexual

Compania CBS investiga acuzaţiile împotriva lui Moonves încă din luna iulie, când informaţiile despre abuzurile sale au fost publicate în New Yorker.

Les Moonves, în vârstă de 68 de ani, a negat acuzaţiile şi le-a numit „îngrozitoare”.

Prin intermediul unui comunicat, CBS a anunţat că Moonves şi compania vor dona 20 de milioane de dolari grupurilor care susţin mişcarea #MeToo, iar Moonves se va retrage din funcţia de director.

Joseph Ianniello a fost numit în funcţia de director intermediar.

Moonves este unul dintre cei mai puternici executivi din media americană. Acesta a intrat în CBS în anul 1995, iar din 2006 a devenit director.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici