DOI suspecţi ce ar avea legătură cu incidentul terorist de la metroul londonez, reţinuţi de Poliţia britanică

Poliţia britanică a anunţat, miercuri, că a arestat alţi doi indivizi suspectaţi că ar avea legătură cu incidentul terorist de săptămâna trecută din metroul din Londra, în urma căruia 30 de oameni au fost răniţi, informează BBC News.

270 afișări
Imaginea articolului DOI suspecţi ce ar avea legătură cu incidentul terorist de la metroul londonez, reţinuţi de Poliţia britanică

Poliţia britanică a reţinut alţi doi suspecţi în legătură incidentul terorist de la metroul londonez

Poliţia Metropolitană a precizat că a reţinut doi bărbaţi, unul în vârstă de 48 de ani şi altul în vârstă de 30 de ani, în oraşul Newport din Ţara Galilor. În plus, ofiţerii Poliţiei efectueză percheziţii la alte două locuinţe din Newport.

Anterior, fuseseră reţinute alte trei persoane sub suspiciunea comiterii incidentului terorist de la metroul londonez.

Explozia care a avut loc săptămâna trecută la staţia de metrou londoneză Parson Green a fost declanşată de un dispozitiv improvizat. În urma deflagraţiei, 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat responsabilitatea comiterii incidentului terorist ce a avut loc vineri la metroul din Londra.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici