Donald Trump a anunţat oficial mai multe numiri în rândul personalului Casei Albe: ”Steve şi Reince sunt lideri extrem de calificaţi"

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, îi numeşte în funcţie pe Reince Priebus, preşedintele Partidului Republican, drept secretarul general de la Casa Albă şi pe Steve Bannon, directorul campaniei sale electorale, noul consilier şi şef de strategie de la Washington, informează The Guardian.

2373 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a anunţat oficial mai multe numiri în rândul personalului Casei Albe: ”Steve şi Reince sunt lideri extrem de calificaţi"

Donald Trump a anunţat oficial mai multe numiri în rândul personalului Casei Albe

Conform declaraţiei care anunţă decizia lui Donald Trump, cei doi vor lucra ”ca parteneri egali”.

”Steve şi Reince sunt lideri extrem de calificaţi care au contribuit la campania noastră electorală şi ne-au condus către o victorie istorică. Acum ei mă vor însoţi la Casa Albă şi vor lucra alături de mine pentru ca America să devină măreaţă din nou”, a declarat Donald Trump.

Noii angajaţi ai Casei Albe vor ”lucra împreună pentru a crea o economie ce funcţionează pentru toată lumea, ne protejează frontierele, anulează şi înlocuieşte pachetul legislativ Obamacare şi distruge terorismul islamist radical”, a spus Steve Bannon.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici