Donald Trump aşteaptă o întâlnire cu Xi Jinping pentru finalizarea negocierilor comerciale SUA-China

Preşedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat mulţumit, joi, de stadiul negocierilor comerciale cu reprezentanţii Chinei, dar vrea o întrevedere cu omologul său din China, Xi Jingping, care, potrivit unor surse, ar putea avea loc în februarie.

349 afișări
Imaginea articolului Donald Trump aşteaptă o întâlnire cu Xi Jinping pentru finalizarea negocierilor comerciale SUA-China

Donald Trump aşteaptă o întâlnire cu Xi Jinping pentru finalizarea negocierilor comerciale SUA-China

Donald Trump urmează să aibă o întrevedere cu vicepremierul Chinei, Liu He, joi, la Casa Albă.

"Principalii negociatori chinezi se află în SUA pentru a se întâlni cu reprezentanţii noştri. Întâlnirile se derulează bine, cu intenţii bune cu bună dispoziţie de ambele părţi", a transmis Donald Trump prin Twitter.

"Nu se va ajunge la niciun acord final până când nu mă voi întâlni eu cu preşedintele Xi Jinping, în viitorul apropiat, pentru a discuta şi a conveni asupra unor puncte dificile", a precizat Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici