Donald Trump intenţionează să efectueze o vizită oficială în Israel în luna mai

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, intenţionează să efectueze o vizită oficială în Israel în cursul lunii mai, afirmă surse politice citate de cotidianul Jerusalem Post şi de site-ul YnetNews.com.

556 afișări
Imaginea articolului Donald Trump intenţionează să efectueze o vizită oficială în Israel în luna mai

Donald Trump intenţionează să efectueze o vizită oficială în Israel în luna mai

Conform surselor citate, o delegaţie americană va sosi în Israel curând pentru stabilirea detaliilor vizitei liderului de la Casa Albă.

Biroul premierului Benjamin Netanyahu şi Casa Albă sunt în discuţii avansate pentru fixarea programului vizitei oficiale a lui Donald Trump în Israel.

Potrivit postului tv israelian Channel 2, prima vizită oficială a lui Donald Trump în Israel ar putea avea loc pe 21 mai.

Donald Trump se va afla în mai într-un turneu în Europa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici