Donald Trump îşi schimbă părerea. Soluţia militară nu este prima sa opţiune în ceea ce priveşte Coreea de Nord

Preşedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, că soluţia unei acţiuni militare împotriva Coreei de Nord nu este prima sa opţiune, adăugând că a avut o discuţie telefonică sinceră cu omologul său chinez, Xi Jinping, informează agenţia de ştiri Reuters.

3466 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îşi schimbă părerea. Soluţia militară nu este prima sa opţiune în ceea ce priveşte Coreea de Nord

Donald Trump afirmă că soluţia militară nu este prima sa opţiune în ceea ce priveşte Coreea de Nord

"Preşedintele Xi ar vrea să facă ceva. Vom vedea dacă poate sau nu să o facă. Însă nu vom accepta ceea ce se întâmplă cu Coreea de Nord", a declarat Trump.

"Cred că preşedintele Xi este în totalitate de acord cu mine (...) am avut o conversaţie telefonică foarte, foarte sinceră şi foarte categorică", a comentat liderul de la Casa Albă despre convorbirea cu omologul său chinez.

China se concentrează pe soluţionarea crizei nucleare din Peninsula Coreea pe căi paşnice, i-a spus Xi Jinping lui Trump în cursul discuţiei telefonice, potrivit Ministerului de Externe de la Beijing.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici