Donald Trump semnalează că va face un anunţ fiscal "fenomenal" în următoarele săptămâni

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat joi că va face un anunţ fiscal "fenomenal" în următoarele săptămâni, fără a oferi detalii, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2775 afișări
Imaginea articolului Donald Trump semnalează că va face un anunţ fiscal "fenomenal" în următoarele săptămâni

Donald Trump semnalează că va face un anunţ fiscal "fenomenal" în următoarele săptămâni

"Reducerea sarcinilor fiscale pentru companiile americane este miza cea mare. (...) Vom anunţa ceva care aş spune că în următoarele două-trei săptămâni va fi fenomenal în materie de taxe şi în domeniul infrastructurii aviatice", a afirmat Donald Trump la o întrevedere pe care a avut-o la Casa Albă cu manageri ai industriei aeriene.

Donald Trump, care în campania electorală a promis reducerea impozitului pe profit pentru companii de la 35% la 15%, nu a oferit niciun indiciu despre anunţul major în materie fiscală.

Dolarul a înregistrat creşteri semnificative pe pieţele de valutare după afirmaţiile lui Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici