Donald Trump şi Angela Merkel vor avea o întrevedere înaintea summitului G20

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va avea o întrevedere cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, înaintea summitului G20, programat în oraşul german Hamburg, relatează site-ul Politico.eu.

192 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Angela Merkel vor avea o întrevedere înaintea summitului G20

Donald Trump şi Angela Merkel vor avea o întrevedere înaintea summitului G20

Un purtător de cuvânt al Guvernului Germaniei a confirmat că o întrevedere între Angela Merkel şi Donald Trump va avea loc "cel mai probabil joi seară".

Cei doi lideri vor discuta despre combaterea terorismului şi despre finanţarea operaţiunilor de pace efectuate de Naţiunile Unite, potrivit Redaktionsnetzwerk Deutschland.

Summitul Grupului economiilor dezvoltate (G20) este programat pe 7-8 iulie în oraşul german Hamburg.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici